Despre noi

romana magyar english

Societatea Comerciala NORDENLOR PROD COM IMPEX SRL a fost fondata in 1995 de catre dl. Kis Iuliu care datorita anturajului sau a vazut o oportunitate buna in comercializarea materialelor de constructii .

A inceput prin deschiderea unui magazin mic in Sangeorgiu de Mures si a continuat sa creasca cu pasi repezi dar siguri. Numele firmei NORDENLOR vine de la numele celor trei baieti a-i dl.Kis: NORBERT, DENES, LORAND, intr-un cuvant: NORDENLOR.

Firma are ca domeniu principal de activitate comercializarea si distributia unei game largi de materiale de constructii, materiale de izolatii si hidroizolatii, sisteme de acoperisuri, cherestea rasinoasa, materiale pentru finisaje, sisteme de caramizi, bca, vopsele, lavabile.

Datorita unei echipe tinere si dinamice - care isi aduce aportul din plin la dezvoltarea firmei si imaginii acesteia pe piata romaneasca - am deschis in anul 2005 un punct de lucru la Reghin si in anul 2009 un nou punct de lucru la Targu Mures.

Obiectivul nostru principal este servirea promta si cat mai rapida a clientilor si promovarea materialelor de constructii noi si moderne aparute recent pe piata. Pentru a asigura servirea mai rapida a clientilor nostrii, detinem un numar mare de masini cu diferite tonaje si trei masini cu macara pentru transportul marfurilor la domiciliul clientilor .Nordenlor | Materiale de constructii Nordenlor | Materiale de constructii