POROTHERM

Informații | Feedback       Inchide

Feedback
Întâmpini greutăți în legătură cu siteul? Ai întrebări despre comandă, livrare sau contul tău? Ai nelămuriri în privința unor produse? Scrie-ne!

Opiniile tale sunt importante pentru noi. Așteptăm orice părere, sugestie pentru a ne ajuta să ne înbunătățim serviciile.
Nordenlor | Porotherm 11.5 NF

Porotherm 11.5 NF

Porotherm 11.5 N F este un bloc ceramic cu nut si feder destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.Caramida Porotherm 11.5 N F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical.

Nordenlor | Porotherm 25 NF

Porotherm 25 NF

Porotherm 25 N F este un bloc ceramic cu nut si feder destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Nordenlor | Porotherm 30 NF

Porotherm 30 NF

Porotherm 30 Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.

Nordenlor | Porotherm 38

Porotherm 38

Porotherm 38 este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Produs disponibil si sub forma de jumatati.